Blind: FA Cuppen er noget specielt

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Blind: FA Cuppen er noget specielt

04 januar, 2017 - 20:27
Hollænderen håber på et gensyn med Wembley, da han anser FA Cuppen for noget helt specielt.

Daley Blind ©Getty

United er sammen med Arsenal den mest vindende klub i den historiske og prestigefyldte FA Cup. 11 gange har de to klubber vundet turneringen. United sejrede sidste sæson, efter sejr i finalen mod Crystal Palace. Det var første gang siden 2004, at United kunne løfte FA Cup-pokalen.

I år skal Jose Mourinho og co så se om bedriften kan gentages, første udfordring er Reading fra toppen af the Championship. Og hollandske Daley Blind ser da også tilbage på sidste sæsons sejr med stor glæde, og håber triumfen kan gentages i år.

- Det er en speciel følelse at vinde FA Cuppen, det er en stor titel i England. Og man kommer til en klub som United for at vinde titler. Det lykkedes at vinde turneringen i min anden sæson i klubben, og det er helt klart et af højdepunkterne i min karriere, siger Blind i følge manutd.com.

United står på lørdag overfor Reading, med Jaap Stam som manager. Og selv om gæsterne til daglig blot er at finde i den næstbedste række, skal man ikke undervurdere dem. Det ved United og Blind, der sidste sæson havde en række kampe mod mandskaber fra lavere rækker.

- Det kan være svært mod hold fra lavere rækker. Man må ikke undervurdere dem, da de alle har spillere som kan gøre en forskel. Men vi er på hjemmebane, ingen kan lide at komme på besøg på Old Trafford, og vi må sørge for at holde fast i det. Uanset om vi møder hold fra Premier League eller lavere rækker, skal vi tro på os selv og spille vores eget spil, lyder det fra Daley Blind.

Reading kommer med tre sejre på stribe i kufferten, og har via en fin stime spillet sig op i toppen af the Championship, og kæmper med om en billet til næste sæsons Premier League. Kampen spilles på lørdag med kampstart på Old Trafford klokken 13.30.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Vis hvem du holder med