Blind: Det var vores bedste 90 minutter

Daley Blind mener, at kampen mod Tottenham i dag var den bedste helstøbte præstation holdet har leveret i denne sæson.

United fik en sikker 3-0 sejr, og for en gang skyld var det også efter en kamp, hvor det spillemæssige langt hen af vejen var lige i skabet. Blind er glad for holdets spil i dagens sejr.

– Hvis du kigger på samtlige 90 minutter, så var det vores bedste kamp i sæsonen. I de sidste par uger har vi forbedret os. Jeg synes, der har været gode halvlege før, men i dag var vi aggressive i hele kampen, og jeg føler, at det er et skridt frem for holdet, udtaler den alsidige hollænder til MUTV.

– Alle arbejdede rigtig hårdt, og der blev kæmpet for hinanden. Vi spillede som et hold, så det var en fornøjelse at være med i dag. Jeg synes, der burde være et ‘Kampens Hold’ i stedet for en ‘Kampens Spiller’. 

Manchester United er nu et point efter Arsenal på tredje pladsen og to point efter City, der er nummer to i tabellen. Dagens sejr var dog kun starten et hårdt program, som Blind har respekt for.

– Man kigger hele tiden op i tabellen, men det er vigtigt, at vi koncentrerer os om vores eget, spiller vores eget spil og forsøger at få tre point i hver kamp. Alle kampe er som finaler nu, og det skal vi være forberedte på.

Daley Blind skiftede fra Ajax Amsterdam til United i sommer. Her er han hurtigt blevet en vigtig spiller, da han kan dække flere positioner. I dagens sejr spillede han venstre back.

Forrige artikel

Van Gaal roser Fellaini

Næste artikel

Rafael vil hjælpe holdet

ANNONCE