Blanc indrømmer: Vil gerne have Di Maria

Paris SG var inde i billedet sidste år, og er det igen i år. Franskmændene vil have fingre i Angel Di Maria.

United smadrede den britiske transferrekord sidste sommer, da man smed knap 60 millioner pund til Real Madrid, og til gengæld kom den argentinske stjerne Angel Di Maria til Old Trafford.

Men den første sæson blev ikke helt så fantastisk som mange havde håbet. Ganske vist var der både mål og assists i Di Marias støvler, men præstationerne var meget svingende. Det har sat gang i rygterne om et exit allerede efter en sæson, og specielt en klub ligger på lur.

Det er franske Paris Saint-Germain, som også sidste sommer var en bejler til Di Maria. Sidste år var det Financial Fair Play, der spændte ben for den franske storklub, men i år meldes pengene til rådighed. Og manager Laurent Blanc indrømmer blankt, at han gerne så Di Maria i den franske hovedstad.

– Det er svært at forstærke et hold som Paris SG, for de spillere vi vil have er svære at få fat på, da deres klubber ikke ønkser at sælge. Men vi har vores ønsker klar.

– Di Maria er god. Vi har mere økonomisk frihed nu, men det er et svært projekt, da vi ikke er de eneste der vil have ham. Når man ser de engelske klubbers økonomiske muligheder, hvor de kan købe alle, er det svært. Der er meget hård konkurrence. Glem ikke, at United betalte mange penge for ham, så for at være effektive er vi nødt til at arbejde på andre løsninger og også se på andre spillere, siger Laurent Blanc.

Forrige artikel

Rygte: Arsenal lurer på Evans

Næste artikel

Endlich Schweini!

ANNONCE