Blackmore: United bør hente Zlatan tilbage

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Blackmore: United bør hente Zlatan tilbage

13 oktober, 2019 - 23:41
Manchester United bør hente Zlatan Ibrahimović tilbage til Old Trafford. Sådan lyder beskeden fra den tidligere Manchester United-spiller Clayton Blackmore.

Zlatan Ibrahimovic ©Getty

Beskeden er klar: Hent Zlatan tilbage!

Ordene kommer fra den tidligere Manchester United-spiller Clayton Blackmore, der optrådte for klubben i perioden 1982-1994. 

I et interview med Daily Mirror udtrykker han, at 'De Røde Djævle' er for tyndt besatte på angrebspositionerne og derfor bør hente den svenske superstjerne. 

- Vi mangler en target man oppe foran, og den rolle kan Ibrahimović udfylde.

- Der er ikke mange spillere, der luntende kan kontrollere en fodboldkamp, men det kan han. Han behøver ikke løbe, så god er han. 

Den 38-årige svensker udtalte tidligere på efteråret, at han ville være klar til at trække den ikoniske røde Manchester United-trøje over hovedet på ny, hvis klubben en dag skulle banke på hans dør med et kontrakttilbud. En udtalelse, som Blackmore mener, at man bør drage nytte af. 

- Han er en af de bedste på sin position. Vi bør derfor gå efter ham til januar, eller så snart det er muligt. 

Den nu 55-årige waliser mener derudover, at en signing af den store svensker kan være behjælpelig til Marcus Rashford og Mason Greenwoods udvikling, eftersom de begge kan lære meget af svenskeren.

Zlatan Ibrahimović forlod Old Trafford tilbage i marts 2018 til fordel for den amerikanske MLS og LA Galaxy. Han er noteret for 52 mål i 56 kampe for den californiske MLS-klub.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

 
 
 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk