Bilic raser: Forkerte mand fik rødt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Bilic raser: Forkerte mand fik rødt

02 januar, 2017 - 21:55
West Ham-manager, Slaven Bilic, var rasende over dommerens skøn efter bare 15 minutters spil, der sendte Sofiane Feghouli tidligt i bad. Phil Jones skulle have haft rødt, mener manageren.

Sofiane Feghouli får rødt kort i tackling med Phil Jones ©Getty

Efter et lille kvarters spil får West Hams Sofiane Feghouli taget et for langt træk, som nødsager ham til at kaste sig efter bolden. I samme moment kommer Phil Jones flyvende og tackler bolden væk. De to spillere ramler sammen, og Phil Jones slår sig meget i sammenstødet.

West Ham-spilleren kommer tydeligvis for sent i tacklingen, men det er mindst ligeså farligt spil af Phil Jones, mener Slaven Bilic.

- Jeg var ekstremt overrasket over kendelsen. Jeg havde ærlig talt været forarget hvis bare der blev givet et gult kort ved situationen, siger Slaven Bilic.

- Efter at have set situationen igennem mange gange efterfølgende, kan jeg se, at jeg har ret. Det er Phil Jones, der kaster sig ned og gør det til en farlig situation. Han reagerede måske, som han gjorde, for at beskytte sig selv for at komme i den sorte bog.

Slaven Bilic gjorde det i øvrigt klart, at West Ham vil appellere det røde kort.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på til den nye sæson!