Berbatov tror på Ighalo-succes

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Berbatov tror på Ighalo-succes

09 februar, 2020 - 01:13
Den tidligere Manchester United-profil Dimitar Berbatov mener, at United har gjort en god handel ved at hente Odion Ighalo.

Odion Ighalo ©Getty

I de sidste timer af det netop overståede vintertransfervindue hentede Manchester United angriberen Odion Ighalo ind på en lejeaftale for resten af sæsonen.

Den tidligere Watford-angriber formodes at være hentet til klubben for at lukke hullet i det tyndt besatte angreb, indtil Marcus Rashford vender tilbage fra skadespause.

På trods af manges forundring over transferen, tror den tidligere Manchester United-profil Dimitar Berbatov på, at den nigerianske angriber kan blive en succes på Old Trafford.

- Jeg synes det er en god handel af United, da Ighalo har spillet i Premier League før, hvor han gjorde det godt i Watford. Han kender derfor til niveauet i Premier League, udtaler Berbatov ifølge FourFourTwo til Betfair. 

- Han (Odion Ighalo, red.) har scoret masser af mål i Kina og for det nigerianske landshold. Jeg vil gerne se ham spille snarest muligt, fordi jeg er nysgerrig på, hvordan han vil passe ind i Ole Gunnar Solskjærs planer.

Bulgareren mener, at "De Røde Djævle" har savnet netop den type angriber, som de har måttet klare sig uden, siden Romelu Lukaku i sommers forlod klubben til fordel for italienske Inter. 

- Marcus Rashford og Anthony Martial kan begge trække ind i banen fra venstre, men United har manglet en naturlig 9'er i denne sæson. Dét er Ighalo, så jeg er spændt på at se, hvordan de vil spille med ham på banen.

Udover nigerianerens kvaliteter på grønsværen glæder Berbatov sig også over hans første interview som Manchester United-spiller.

- Jeg kunne virkelig godt lide interviewet med Ighalo, hvor han udtrykte sin glæde for skiftet til Old Trafford. Han var så opsat på skiftet, at han accepterede en lønnedgang. Det er skønt at se United hente en spiller, der er passioneret omkring klubben. Sådanne spillere har de brug for.

30-årige Odion Ighalo har ikke været i kamp siden den 6. december, hvor han som indskifter var med til at vinde pokalen med kinesiske Shanghai Shenhua. Han kæmper derfor i øjeblikket med at blive kampklar til de næste par ugers tætte kampprogram.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.