Berbatov ser gerne Sancho i United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Berbatov ser gerne Sancho i United

15 februar, 2020 - 18:46
Den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov vil gerne se Ole Gunnar Solskjær hente Jadon Sancho i det kommende transfervindue til sommer.

Jadon Sancho i aktion for Dortmund ©Getty

Forleden meldte Sky Sports om, at engelske Jadon Sancho ønsker at forlade Borussia Dortmund efter denne sæson. 

Den unge englænder har i længere tid været rygtet væk fra Tyskland med klubber som Manchester United, Chelsea og Liverpool som mulige bejlere. 

19-årige Sancho er p.t. i gang med en stor sæson, hvor det indtil videre er blevet til 13 mål og 13 assists i 20 Bundesliga-kampe. 

Den tidligere Manchester United-angriber Dimitar Berbatov er imponeret over den driblestærke englænder, som han gerne ser udvikle sig yderligere. 

- Han bør spille for at fortsætte sin udvikling, og derfor overrasker det mig, at han ønsker sig væk, når Dortmund har givet ham den mulighed, udtaler Berbatov ifølge FourFourTwo. 

- Han er stadig langt fra at være en komplet spiller. Han er ung, så jeg håber, ligemeget, hvor han tager til, at han får lov til at spille, så han fortsætte sin udvikling og vise, hvor god han er. 

Den 39-årige bulgarer ser gerne sin tidligere arbejdsgiver Manchester United gå efter Dortmunds engelske stjerneskud.

- Om Ole Gunnar Solskjær vil hente ham til Manchester United? Hvorfor ikke? Jeg vil gerne se ham komme til Old Trafford. Det vil gøre dem (United, red.) stærkere og give dem endnu mere speed, end de har i forvejen. Men spørgsmålet er bare, hvor skal han spille?

- United har James, Martial, Rashford og Greenwood. Det vil give god konkurrence om pladserne, hvilket er en god ting. Jeg vil dog foretrække at se ham et sted, hvor han kan få masser af spilleminutter, og hvor han ikke ender på bænken.

Berbatov forventer dog en hård konkurrence om den engelske landsholdsspiller, som han anser som værende interessant for mere end blot de engelske klubber.

- Hans underskrift bliver meget eftertragtet, og der er allerede snak om, at Liverpool og Chelsea skulle være interesserede. Hold, som ønsker at investere i unge spillere. Men hvis klubber ønsker at hente ham til enhver pris, vil der skabes et stort forventningspres omkring ham. Han har derfor brug for fast spilletid for at kunne videreudvikle sig. 

- Måske vælger han at blive i udlandet og tage til en klub som PSG, Bayern München eller FC Barcelona. Der vil være mange klubber efter ham, og så er det op til ham at beslutte, hvor han vil hen.

- Som spiller er det meget smigrende, når så mange hold er ude efter én. Det booster ens ego og er et tegn på, at man gør det godt. Det er god følelse. Det kan dog godt være overvældende, når man skal tage så stor en beslutning. Der er mange vigtige ting at forholde sig til, inden man kan tage sådan en beslutning.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.