"Berbatov bliver"

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

"Berbatov bliver"

05 april, 2011 - 10:00
Hristo Stoichkov er lidt af en legende i hjemlandet og vel uden tvivl et af de største fodboldtalenter, Bulgarien nogensinde har fostret. Den tidligere...

Hristo Stoichkov er lidt af en legende i hjemlandet og vel uden tvivl et af de største fodboldtalenter, Bulgarien nogensinde har fostret. Den tidligere stjerne har fulgt en nuværende, bulgarsk stjerne tæt - og Stoichkov er sikker på, at landsmanden Dimitar Berbatov er at finde i Manchester United efter sommerferien.

Rygterne har ellers svirret på det seneste - blandt andet fordi Berbatov, trods en førsteplads på Premier Leagues topscorerliste, ikke har fundet regelmæssig vej til Sir Alex Ferugsons startende 11.

Stoichkov har fulgt Dimitar Berbatovs karriere med stor interesse, siden angriberen arvede prædikatet "landets bedste spiller". Stoichkov er sikker på, at tiden hos "De Røde Djævle" ikke er slut for Berbatov:

"Han forlader ikke United. Han bliver," siger Hristo Stoichkov lettere skråsikkert til Daily Post.

"Han er glad, fordi han spiller for et af de bedste fodboldhold i verden. Pengene er ikke det vigtigste for ham. Det vigtigste er at blive den bedste spiller på holdet," siger FC Barcelona-legenden, der trækker paralleller mellem sin egen og Berbatovs karriere:

"I Barcelona havde vi Ronald Koeman, Michael Laudrup og Romario. Det betød, at jeg ikke altid spillede. Men når jeg så var på banen, forsøgte jeg at gøre det så godt, at træneren valgte mig til næste kamp. Sådan er det også for Berbatov nu."

Hristo Stoichkov har måske glemt nogle af de utilfredse ytringer om bænkevarmer-pladsen, der i sin tid undslap hans læber af og til.

Sådan nogle kommentarer kan man dog ikke klandre Berbatov for. Uniteds nummer ni har endnu ikke ytret sig negativt over at blive bænket.