BBC: Pochettino interesseret i United-jobbet

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

BBC: Pochettino interesseret i United-jobbet

22 november, 2021 - 11:40
Mauricio Pochettino er åben for at blive ny manager i United, og det er ikke udelukket, at han vil forlade sit job i Paris til den fordel, skriver BBC.

Mauricio Pochettino ©Imago

Den argentinske manager har længe været populær på Old Trafford, men der har indtil videre været en følelse af, at det ville være svært at lokke ham ud af kløerne på PSG. BBC skriver dog mandag formiddag, det ikke er en umulighed.

Deres Manchester United-korrespondendent, Simon Stone, skriver, at muligheden for måske at kunne få 'Poch' allerede nu betyder, at klubben kan gå væk fra deres oprindelige plan om at hente en midlertidig manager indtil sommer.

Simon Stone tilføjer, at United ikke har taget kontakt til argentineren, men han skriver, at Pochettino ikke er tilfreds med sit job i Paris, hvor det er sportsdirektøren Leonardo, der bestemmer over langt de sportslige områder.

Pochettino har ifølge BBC aldrig lagt skjul på, at han gerne vil træne i England igen, hvor han blandt andet satte pris på den mere kontrol han havde i Tottenham Hotspur.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her