BBC-journalist om United-transfers: De er tålmodige

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

BBC-journalist om United-transfers: De er tålmodige

14 juli, 2019 - 12:39
Selvom United-fans skriger efter forstærkninger, arbejder klubben hårdt og tålmodigt bag kulisserne, forsikrer Simon Peach fra BBC.

Ed Woodward og Sir Alex ©Getty

Indtil videre har United brugt sommerens transfervindue på at forstærke sig med Daniel James og Aaron Wan-Bissaka, der begge fik deres 'debut' i gårsdagens træningskamp mod Perth. Klubbens fans vil dog gerne have mere, og det bliver der arbejdet på, fortæller Simon Peach.

Det er særligt på midtbanen, at United ser tynde ud, men skal man tro BBC-journalisten, så vil det ikke se sådan ud, når Premier League-sæsonen igen bliver sparket i gang.

- Der bliver arbejdet på midtbaneområdet. De har været sat i forbindelse med talrige spillere - nogle af tilfældene er det bare agenter, der forsøger at sælge spillere - og jeg ved, at de holder øje med forskellige løsninger, siger han tl United Stand.

Simon Peach forholder sig også til den kritk, United-ledelsen får for deres - ifølge nogle fans -  langsomme ageren på transfermarkedet, som han mener er lidt hysterisk.

- Klubben snakker med mange - de er tålmodige. De fik en masse kritik for ikke at få Wan-Bissaka handlen hurtigt nok i hus, men da det så skete var der seks timer på sociale medier, hvor de udelukkende fik ros for en god handel.

Journalisten melder yderligere, at United stadig er interesserede i Bruno Fernandes, men der er mange spillere på klubbens radar.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.