The Athletic: Repræsentant fra United har holdt møde med Ralf Rangnick

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

The Athletic: Repræsentant fra United har holdt møde med Ralf Rangnick

07 november, 2019 - 13:33
Raphael Honigstein – en af de mest respekterede og troværdige journalister i den tyske sportspresse – rapporterer for The Athletic at en repræsentant fra Ed Woodwards stab har holdt et langvarigt møde med tidligere RB Leipzig-træner Ralf Rangnick. Angiveligt for at diskutere hans erfaring vedrørende RB Leipzigs akademi og trænernetværk.

Ralf Rangnick ©Getty

Ralf Rangnick har besiddet mange trænerposter i sin karriere – bla.  VfB Stuttgart, Hannover 96, Schalke 04 og 1899 Hoffenheim. I nyere tid er han mest berømt for sine to omgange på trænerposten i fremadstormende RB Leipzig.

Rangnick har dog også erfaring fra andet end trænerposten. Fra 2012 – 2015 var hans titel sporting director i RB Leipzig, og i øjeblikket besidder han en rolle som Head of sport and development hos Red Bull-koncernen.

Ifølge Rafa Honigstein var temaet på mødet Rangnicks erfaring med at oprette akademi og netværk for den unge Red Bull-klub.

Mange vil tænke at mødet med Rangnick omhandler trænerposten i United, særligt fordi det er uklart hvor sikkert Solskjær sidder i sædet ovenpå dårlige resultater i denne sæson.

Men der spekuleres hos United-fans i at det måske er en titel som sporting director/technical director/director of football (hvad end man vil kalde det) der kan være på tale. Rangnick har erfaringen og visionen, og han er en mand der er kendt for at være dybt involvereret i alle facetter af det sportslige setup i de klubber han har været. Han bliver af Honigstein citeret for at være detaljeorienteret og ekstremt grundig i sin udtænkning af sportslig forbedring.

Han er altså en mand som i en hvilken som helst rolle kræver frie arbejdsbetingelser. Hvis Woodward er villig til at sætte et møde op med ham (hvad end det omhandler en rolle som træner eller director), kan noget tyde på at han endelig er klar til at give slip på sit ansvar for klubbens sportslige vision (eller mangel på samme).

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk