The Athletic: Kane vil væk fra Tottenham - United og City lurer

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

The Athletic: Kane vil væk fra Tottenham - United og City lurer

10 april, 2021 - 13:44
Stjerneangriberen vil angiveligt væk fra Tottenham til sommer, og både United og City følger situationen, skriver The Athletic.

Harry Kane for England ©Imago

Ifølge The Athletic så er Harry Kane ved at løbe tør for tålmodighed i Tottenham Hotspur, hvor udsigten til at komme til at vinde større trofæer bliver mindre. Derfor vil han ifølge mediet gerne væk fra London-klubben.

I kulissen står de to store Manchester-klubber klar, og de er de mest sandsynlige destinationer for angriberen, skriver mediet, mens også topklubberne i Spanien nævnes som muligheder. 

Det store spørgsmål er ifølge The Athletic imidlertid: hvordan? Kane er mindre halvvejs igennem en seksårig aftalte med Tottenham, hvis chef Daniel Levy er kendt som en meget hård forhandler. Noget United mærkede, da klubben i 2009 hentede Dimitar Berbatov.

Tottenham anser derudover deres store stjerne og anfører som uundværlig og er af den opfattelse, at han absolut ikke er til salg.

The Athletic sætter også norske Erling Braut Håland, som alle Europas store klubber - heriblandt både United og City - må menes at have på ønskelisten, ind i ligningen,. Hålands entourage er i øjeblikket på tour rundt blandt spillerens bejlere, og det kan have indflydelse for Kanes fremtid, hvor Dortmund-spilleren ender.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.