The Athletic: De Gea tæt på ny kontrakt - Juventus-interesse er dog reel

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

The Athletic: De Gea tæt på ny kontrakt - Juventus-interesse er dog reel

11 september, 2019 - 16:43
Som flere medier har skrevet, så er De Gea tæt på at underskrive en ny kontrakt, selvom Juventus er inde i billedet.

The Guardian skrev forleden, at David De Geas kontraktforlængelse var oppe over, som det dog også lød fra flere troværdige medier i sommer. Nu skriver The Athletic det samme, men journalisten Laurie Whitwell skriver yderligere, at Juventus-interesse betyder, at klubben stadig er i gang med at overveje alternativer.

Iføge The Athletic-journalisten har David De Gea trukket forlængelsen lidt, da han ikke har været helt overbevist om Ole Gunnar Solskjærs projekt. Det har imidlertid fået Manchester United og Solskjær til at overveje fremtiden mellem stængerne.

Her skulle Atletico Madrid-keeperen Jan Oblak og Evertons Jordan Pickford være inde i billedet. Sidstnævnte på grund af hans evner med fødderne, skriver Laurie Whitwell.

David de Geas kontrakt udløber til sommer, og andre klubber kan forhandle kontrakt med spanieren fra 1. januar, hvis ikke en ny er underskrevet. Skulle det lykkes United at få papir på målmanden til efter 2020, betyder det dog ikke, at klubben ikke er på udkig efter en ny målmand.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.