Andy Mitten: Zlatan skriver med United i løbet af den kommende uge

ESPN og den troværdige Andy Mitten melder nu, at Zlatan er meget tæt på at skrive med Manchester United på ny.

Zlatan Ibrahimovic var en af Manchester Uniteds helt store profiler sidste sæson med 28 mål og 10 assists i 46 kampe.

Det endte dog skidt for Zlatan, da han og Marcos Rojo i Europa League kampen hjemme mod Anderlecht rev deres korsbånd over i knæet.

Zlatan, der blev dømt ude helt til 2018, har dog været stærk og hurtig med sin genoptræning, og derfor forventes den snart 36 årige angriber, at skrive under på en ny aftale med Manchester United før forventet.

United har tilbudt Zlatan, at foretage genoptræningen på deres faciliteter, selvom Zlatans kontrakt ikke længer løber med klubben. Der har i den anledning også været meget aktivitet på de sociale medier fra forskellige United-spillere, hvor senest Eric Bailly har reageret på rygterne om en snarlig tilbagvenden.

Foruden de mange mål, har Zlatans person også en enorm indflydelse på omklædningsrummet. Alan Pardew var efter kampen mod Swansea i går, også stor fortaler for at Zlatan i flere henseener kan skabe værdi for holdet. Pardew udtalte i SkySpors studiet efter kampen, at han kan lære Lukaku en masse ting på banen i forhold til placering i det opbyggende spil.

 

Læs mere om:

Forrige artikel

Paul Clement: Måltavlen var hård ved os

Næste artikel

Medie: Valencia vil leje Andreas Pereira

ANNONCE