Andy Cole forsvarer United-ledelsens ageren på transfermarkedet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Andy Cole forsvarer United-ledelsens ageren på transfermarkedet

18 november, 2020 - 18:14
Manchester Uniteds transfervindue denne sommer har endnu engang været under stor kritik fra fans. Det kan man dog ikke klandre ledelsen for, hvis det står til Andy Cole.

Andy Cole ©Getty

I sommerens transfervindue hentede Manchester United navne som Donny van de Beek, Alex Telles, Edinson Cavani og Facundo Pellistri. Dog blev det ikke til en midterforsvar eller højre wing, som mange United-fans havde håbet. På trods af at prominente spillere som Sancho, Upamecano og Grealish var rygtet til klubben, fik United aldrig handlerne i hus. Derfor endte fokus igen på Ed Woodward og hans ageren på transfermarkedet. Andy Cole mener dog ikke, at man kan bebrejde ledelsen for, at Solskjærs ønskede transfers ikke blev hentet til klubben.

- Vi kender ikke til alt bag kulissen. Der er ingen tvivl om, at han(Solskjær, red.) ville have flere spillere til klubben. Desværre kunne han måske ikke få de spillere, som han gerne ville have, men vi kender ikke til årsagerne bag det, forklarer Andy Cole til Express Sport og fortsætter.

- Der er en global pandemi, og man bliver nødt til at se på, at hold som Real Madrid ikke bruger nogle penge.

Chelsea og Manchester City er begge klubber, der har været ude og bruge mange penge på transfermarkedet i løbet af sommeren. Det kan dog ikke sammenlignes med Manchester United, mener Cole.

- Chelsea kan bruge så mange penge, fordi deres ejer er milliardær og det er hans penge. Manchester City kan gøre det samme. De skal ikke spørge om tilladelse fra nogen. Han(Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan, red.) er milliardær, og hvis han har lyst til at bruge 200 millioner pund, så er det kun op til ham. Nøjagtigt ligesom Abramovich.

Andy Cole fortæller ydermere, at han fortsat har tiltro til, at Solskjær er den rigtige mand til trænerjobbet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.