– Anderson er ikke fit nok

Louis van Gaal har svært ved at vurdere hvad Anderson kan, da den brasilianske midtbanespiller hele tiden er skadet.

Det er ikke meget Anderson har spillet i denne sæson, og det er der en god grund til. Louis van Gaal har nemlig svært ved at vurdere den brasilianske midtbanespiller, som konstant er skadet eller ude af form.

– Jeg ved ikke hvad der er sket sidste år eller årene før, men i de fire måneder jeg har været her, har han haft mange skader. Så jeg kan ikke vurdere ham, men når han træner, er det på et godt niveau. Han er ikke altid fit, hvilket er hans problem nu. Han er tilbage og træner med truppen igen, siger van Gaal.

Anderson har været uheldig med mange skader i sin tid i United, ligesom han flere gange er blevet beskyldt for at være overvægtig og ikke i stand til at holde en hel kamp.

Og i følge van Gaal er der fokus på netop dette område, og der arbejdes med Andersons fitness.

– Jeg vil ikke tage ham med endnu, da han ikke er fit nok. At være i fysisk god nok form, er det mindste man kan kræve som træner. Du er nødt til at være i en professionel liga indenfor fitness, du må være klar. Det er derfor spillere må spille med hos reserverne, også folk som Falcao, uanset dit navn.

– Fitness er det vigtigste, og du skal først bevise din form, ikke bare en dag men i flere uger, siger van Gaal, og hentyder altså til, at der kan gå et stykke tid endnu før Anderson er fit nok til at komme i betragtning til førsteholdet.

Forrige artikel

Young har det fint med ny rolle

Næste artikel

Van Gaal: Jeg kan gøre alle bedre

ANNONCE