Amad melder sig klar igen efter skadespause

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Amad melder sig klar igen efter skadespause

14 oktober, 2021 - 19:20
Amad Diallo har meldt sig selv klar igen i kølvandet på en skadespause, der har holdt ham ude en halvanden måneds tid.

Amad Diallo ©Imago

Lige, som Amad Diallo var ved at score et lejeophold til Feyenoord, blev han skadet i træning og meldt ude i et par måneder. En ærgerlig situation for både klub og spiller. Men nu er Amad, som han egentlig bare kaldes, ved at være færdig med genoptræningen og er endelig klar til kamp igen.

- Det går rigtig godt. I dag var nok min sidste genoptræningsdag, og jeg tror, jeg er helt klar i morgen til at træne med drengene og spille kamp igen. Det er det, jeg håber, siger Amad.

At være skadet er aldrig rart for nogle, og Amad sætter også et par ord på, hvordan perioden har været, specielt omkring situationen med et nært forliggende skifte til Feyenoord:

- Det kræver en stærk mentalitet. Skaden betød jo, at jeg ikke kunne komme afsted, og det var frustrerende. Når man er ude så længe, føler man, at man spilder tiden, men nu er jeg tilbage igen, jeg er glad og håber ikke, jeg render ind i flere skader, fortæller han til manutd.com.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her