- Alle kampe er vigtige for os

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- Alle kampe er vigtige for os

02 oktober, 2016 - 10:04
Mourinho reflekterer over en travl oktober for Manchester United.

Jose Mourinho ©Getty

Søndagens kamp er den sidste kamp inden landsholdspausen, men efterføgende venter der United række store kampe. D. 17 oktober skal United møde Liverpool på Anfield, tre dage senere er det udekamp mod Fenerbache og allerede d. 23/10 venter så kampen mod Chelsea. 

Det travle kampprogram er en stor motivationsfaktor for hele truppen, siger Mourinho, men for ham er det vigtigt at understrege, at alle kampe er lige vigtige for ham og spillerne.  

- Alle kampe er store. Watford og City-kampene var også store. Der er ikke nogle kampe, som er vigtigere end andre for mig. Når det er sagt, så er det jo nogle klassiske modstandere, vi står overfor i løbet af oktober, siger Mourinho til Manutd.com.

I de seneste kampe har der været fremskridt at spore for Manchester United, hvor den kedelige stime med tre nederlag er blevet brudt. Mourinho understreger, at det tager tid at få en ny spillestil ind i hovedet på spillerne. 

- Jeg har brug for tid. Jeg har brug for at se spillerne i forskellige situationer og under forskellige forhold. Som manager har du brug for at vide alt om dine spillere, og den viden kan du kun opbygge over tid. 

- Der vil altid komme nogle uventede ting frem under kampene, når du kun har arbejdet sammen med en gruppe af spillere i tre-fire måneder, der er altid overraskelser. 

Mourinho og United tager søndag klokken 13.00 mod Stoke City på Old Trafford. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her