Alexis slår allerede rekorder

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Alexis slår allerede rekorder

08 februar, 2018 - 19:47
Ed Woodward fortæller, at Alexis Sanchez har slået rekorden for trøjesalg i januar-måned, og at han også lagde navn til rekordstore antal interaktioner på de sociale medier.

Alexis Sanchez ©Getty

Tidligere i dag offentliggjorde Ed Woodward, der er administrerende direktør i Manchester United, regnskabstallene for andet kvartal i det forskudte regnskabsår, som vi også tidligere skrev her på siden.

I den forbindelse fortalte direktøren også, at Alexis Sanchez-handlen medførte et par rekorder i klubbens kommercielle afdeling.

- Alexis har sat en ny rekord i trøjesalg for januar-måned. Rekorden er tre gange større end den forrige, siger Ed Woodward.

- Udover det generede handlen også nogle ret interessante tal på de sociale medier. Det er den største post, vi har lavet på Instagram med to millioner likes og kommentarer. Det er vores mest delte Facebook-post nogensinde, vores mest retweetede nogensinde, og #alexis7 toppede trendlisten på Twitter.

For at sætte det lidt i perspektiv blev handlen delt 75% flere gange, end da Neymar i sommer skiftede fra FC Barcelona til PSG som den dyreste fodboldspiller i verden.

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 - Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk's podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt ordentligt på til 2018/19