Alexis mistede selvtilliden under Mourinho

José Mourinhos metoder gjorde, at Alexis ikke følte sig tilpas under den portugisiske manager.

Det hjælper ikke på spilleres selvtillid at blive skiftet ind og ud af holdet, mener Alexis Sanchez.

Ifølge chileneren er José Mourinho en dygtig manager med et fantastisk blik for taktiske detaljer og træningsøvelser, men den tidligere FC Barcelona-spiller havde det alligevel svært under den portugisiske manager.

– Der var en følelse af, at du hele tiden kunne være inde og så ude af holdet. Nogle gange spillede jeg, så spillede jeg ikke, og så gjorde jeg igen. Og på den måde mister spillere selvtillid, siger Alexis til BBC.

Under Ole Gunnar Solskjær kæmper offensivspilleren stadig med at finde sin form, og særligt har han fået heftig kritik for sit indhop mod PSG tidligere på ugen. Han erkender, at han kan gøre det meget bedre og slår fast, at han gør alt for at finde sit gamle niveau tilbage.

– Jeg ville gerne have bragt mere glæde til klubben, og ja, det bekymrer mig.  Men jeg stoler på mine evner, og jeg vil gerne vise det.

Før indskiftiningen mod PSG havde Alexis et sammenstød med en linjedommer, og det kan have haft betydning for den uheldige præstation i Champions League-kampen. I interviewet med BBC fortæller han, at det bliver et kapløb med tiden om at blive klar til Chelsea-kampen mandag aften.

 

Forrige artikel

Zola hylder Solskjærs indflydelse i United

Næste artikel

Times: United klar med rekordkontrakt til De Gea

ANNONCE