- Al kredit til Timothy

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

- Al kredit til Timothy

04 april, 2016 - 15:27
Louis van Gaal er fuld af roser til sin unge landsmand, som erstattede en jetlag-ramt Marcos Rojo efter pausen.

Timothy Fosu-Mensah ©Getty

Louis van Gaal måtte allerede i pausen lade Marcos Rojo udskifte i gårsdagens 1-0-sejr over Everton efter en dårlig indsats. Spørger du hollænderen, var jetlag efter landsholdspausen grunden.

- Jeg tror, at Rojo har et problem med jetlaggen, jeg kan ikke forestille mig andet. Så jeg skiftede ham ud, fortalte Uniteds cheftræner på det efterfølgende pressemøde.

I stedet kom 18-årige Timothy Fosu-Mensah ind efter pausen og gjorde et godt indtryk, blandt andet ved at lave oplægget til Anthony Martials mål. Hollænderen var derfor fuld af roser til sin unge landsmand.

- Jeg lagde mærke til pladsen i højre side og sagde til Timothy, at du bliver nødt til at udnytte den. Når en spiller så gør det, er det også en lille smule heldigt for manageren, men al kredit går til Timothy, ikke manageren.

På trods af en god defensiv præstation efter pausen, følte Uniteds 64-årige manager dog, at hans hold var heldige at slippe afsted med alle tre point .

Louis van Gaals unge tropper skal forsøge at fortsætte pointhøsten, når de søndag eftermiddag gæster Tottenham og White Hart Lane.

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

Tjek de gode tilbud på Manchester United-trøjer her