Agent: Grealish har ingen aftale med United

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Agent: Grealish har ingen aftale med United

08 juli, 2020 - 21:00
Jack Grealishs agent afviser overfor Stretty News, at den offensive midtbanespiller allerede skulle have en aftale på plads med United

Jack Grealish ©Getty

Tidligere på ugen udtalte den gamle Aston Villa-boss, Tim Sherwood, at Grealish til United allerede er en 'done deal'. Siden har flere engelske medier spekuleret i om den 24-årige midtbanespiller allerede har en forhåndsaftale på plads med 'de røde djævle'.

Jack Grealishs agent Jonathan Barnett afviser dog overfor Stretty News, at Villa-kaptajnen skulle have indgået en aftale med United eller i det hele taget tænke på noget som helst andet end Villas overlevelseskamp i Premier League.

- Der er absolut ikke lavet nogen aftale, fortalte Barnett.

- Jeg tror ikke, de [Aston Villa] ser på Championship som et scenarie selv, de tror, at de forhåbentlig kommer ud af de problemer, de er i.

- Jack [Grealish] mener det, han kæmper hårdt, så hårdt som han kan for at stoppe det. Det er alt, hvad han tænker på i øjeblikket.

- Han er ikke interesseret i noget andet end at kæmpe for at få Aston Villa ud af problemerne.

Villa-kaptajnen har vist storform i denne sæson, hvor han har nettet ni gange og lagt op til otte. Barnett afviser heller ikke, at Grealish lurer på at folde sig ud på en større scene senere hen.

- På den anden side tror jeg, hvad angår hans karriere, at det ville være dejligt for ham at spille i Champions League og udvikle hans store færdigheder, men jeg er ikke sikker i hvilket land eller hvor det vil være.

- Men den samtale vil ikke finde sted nu, fordi alt hvad han ønsker, er at kæmpe og hjælpe Aston Villa.

Aston Villa og Grealish møder i morgen Manchester United på Villa Park kl. 21:15 dansk tid.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.