Agent: Büttner søger spilletid

Alexander Büttner kan spendere sæsonen som lejesvend andetsteds for at vinde sig erfaring og øge chancerne for landsholdsfodbold.

Manchester United bliver i øjeblikket sat kraftigt i forbindelse med et indkøb af en ny venstreback, Evertons Leighton Baines, og disse rygter har sat skub i andre spekulationer. Både Benfica og Besiktas skulle være klar til at leje Alexander Büttner for sæsonen, og det er ikke utænkeligt, at det bliver aktuelt.

– David Moyes har ladet os vide, at han (Büttner, red.) absolut ikke sælges i dette transfervindue, siger Alexander Büttners agent, Aleksandar Bursac, til det hollandske medie, Voetbal International.

– Et lejemål er en mulighed, men ikke som det ser ud nu. Alex vil naturligvis gerne loves mere spilletid, da han ligger i periferien til det hollandske landshold, og dermed en tur til VM i Brasilien. Hvis det ikke kan blive i Manchester, så kunne det blive på lån andetsteds.

Om Alexander Büttner skal kæmpe for sin plads på Old Trafford i denne sæson, kommer formentlig til at blive bestemt af en Leighton Baines-tilgang eller ej.

Forrige artikel

Rygte: United skal mødes med Eto'o

Næste artikel

Stor interesse for Larnell Cole

ANNONCE