Afvist Juve-direktør: Dimi tager hensyn til familien

Dimitar Berbatov ser ud til at ende i Fulham. Ifølge Juventus har bulgareren også afvist dem, fordi han vil blive i England.

Der har været drama omkring Dimitar Berbatovs person denne onsdag. Først så United-9’eren ud til at blive solgt til Fiorentina, men i sidste øjeblik greb Juventus ind og forpurrede aftalen.

Fiorentina rasede, men Juventus-sportsdirektør Beppe Marrota tager det noget pænere, at Berbatov nu også har sagt nej tak til de italienske mestre. Han vil hellere til Fulham.

– Vi kontaktede United omkring klokken fem i eftermiddags, da vi fandt ud af, han havde afvist Fiorentina. Vi gik derefter til spillerens agent, som fortalte, at der også lå et tilbud fra Fulham. Berbatov ville gerne have et udspil fra os, som han kunne tygge på. Han lovede et svar hertil aften.

– Berbatov har truffet en beslutning om, at han vil blive i England af familiære årsager. Det er en stor beslutning han har taget omkring, hvor han vil leve sit liv, så det her har absolut intet med penge at gøre, siger Juves sportsdirektør Beppe Marotta til Sky Italia.

Berbatov synes dermed at være på vej til Fulham, hvor han i så fald vil blive genforenet med sin manager fra de glade Tottenham-dage, Martin Jol.

Forrige artikel

U21: Macheda nedlagde Spurs

Næste artikel

Video: Geniale redninger fra Lindegaard

ANNONCE