Ærlig Roy Keane: Jeg fattede ikke omklædningsrummet til sidst

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Ærlig Roy Keane: Jeg fattede ikke omklædningsrummet til sidst

27 april, 2020 - 16:44
"Selv spillere som Wayne Rooney og Rio Ferdinand. Jeg forstod simpelthen ikke, hvad deres 'banter' gik ud på," fortæller Roy Keane i Sky Sports' podcast The Football Show.

Har man siddet i et omklædningsrum som spiller på hvilket som helst fodboldhold, ved man, at der hersker en bestemt jargon. Og at nogle fører sig frem, mens andre holder sig i baggrunden.

Sådan er det også i professionel fodbold - sådan er det også i Manchester United. Det er ikke overraskende. Men at Roy Keane mod slutningen af sin karriere på Old Trafford tilhørte gruppen, der ikke var en del af jargonen i omklædningsrummet, kommer nok alligevel bag på nogen. 

Ikke desto mindre siger ireren det selv i en podcast på Sky Sports: Omgivet af typer som Rio Ferdinand, Wayne Rooney, Darren Fletcher og John O'Shea forstod han ikke humoren på holdet.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte, jeg fatter simpelthen ikke deres banter, deres humor. Selv spillere som Wayne og Rio - jeg forstod ikke, hvad deres jargon gik ud på. Rent personlighedsmæssigt var de ikke noget for mig, siger den som altid åbenmundede Roy Keane. 

Han understreger dog også, at han nød at spille fodbold sammen med dem:

- Jeg var professionel, og de var alle virkelig gode spillere. Men i forhold til at have det sjovt eller drikke en kop kaffe eller te med dem? Glem det. 

- De var ikke noget for mig. Jeg kiggede rundt i omklædningsrummet efter træning, og mange af dem sad med deres telefoner. Måske var jeg gammeldags og gnaven, men jeg forstod det ikke.

I sidste uge udsendte vi på OldTrafford.dk en podcast, hvor vi blandt andet diskuterede hvem af de nuværende og tidligere United-spillere, vi helst vil være i festligt lag med. Her popper Roy Keanes navn også op - lyt selv til udsendelsen her.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.