6. december: Martials solomål i debuten mod Liverpool

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

6. december: Martials solomål i debuten mod Liverpool

06 december, 2019 - 07:21
Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid - altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det 19. bedste.

Anthony Martial sætter Martin Skrtel kort før sit første Manchester United-mål. ©Getty

“OOOOOOOHHHH YESSSS! Welcome to Manchester United! Anthony Martial!”

Sådan lød det fra Martin Tyler, da Anthony Martial lukkede til 3-1 mod Liverpool den 12. september 2015. Blot ti dage forinden havde Martial skiftet til klubben fra Monaco, og den 19-årige franskmand havde allerede gjort sig til en favorit blandt fansene ved endegyldigt at afgøre braget mod lokalrivalerne fra Liverpool.

Efter 65 minutter kom Martial på banen til sin debut og bar store forventninger efter skiftet fra Monaco. Kort efter indskiftningen kom United 2-0 foran, og det lignede en sikker sejr. I det 82. minut fik Liverpool reduceret takket være en vild flugter fra ellers så ufarlige (I Liverpool i hvert fald) Christian Benteke. På et sekund blev Old Trafford helt stille, og stadion emmede af nervøsitet. Liverpool havde omkring ti minutter til at jagte en udligning. Der skulle dog ikke gå længe, før Martial tog sagen i egne hænder og afgjorde kampen.

Franskmanden modtog bolden i venstresiden og begyndte at drible ind i feltet mod en bakkende Martin Skrtel. Det så ud til, at Martial lagde an til at sparke mod det lange hjørne, da han pludselig tog et skarpt træk indenom Skrtel. Forsvarsspilleren var sat, og Martial var alene med keeperen. Som det mest selvfølgelige i verden lagde franskmanden stille og roligt bolden i det lange hjørne til 3-1, og stadion eksploderede i jubel. 19-årige Martial havde meldt sin ankomst til Manchester United. På sin debut. Mod Liverpool. Større bliver det næsten ikke.

Du kan se Martials smukke solomål lige her:

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk