4. december: Matic sikrede sig overskrifterne med vild overtidsscoring

Redaktionen på OldTrafford.dk bruger julen som undskyldning til at kåre de 24 bedste Manchester United-mål i vores hjemmesides levetid – altså siden år 2003. En umulig opgave. Men ikke desto mindre har vi gjort det, og i dag afslører vi det 21. bedste

I det spæde forår 2018 kæmpede Manchester United om at holde fast i den andenplads, som var den eneste reelle kamp i toppen af Premier League, da Manchester City og Pep Guardiola var milevidt foran konkurrenterne. Men på Selhurst Park havde Manchester United fået en dårlig start på kampen mod Crystal Palace, som tidligt i anden halvleg bragte sig foran med 2-0.

Det tændte lidt ild i United-spillerne, som først reducerede ved Chris Smalling, og siden udlignede Romelu Lukaku med et kvarter igen. Kort efter udligningen var Crystal Palace utrolig tæt på igen at bringe sig i front, men David De Gea leverede en af sine pragtredninger, som sikkert også kan findes i flere compilations på Youtube.

Da kampen nærmede sig de 90 minutter, troede de fleste, at United skulle smide to point i London og tabe et vigtigt skridt i kampen om andenpladsen, hvor særligt Liverpool og Jürgen Klopp bed sig til.

90 minutter var spillet – stadig 2-2 men United pressede på. Pogba sparkede mod mål, men en forsvarsspiller kom i vejen, og bolden røg ud af feltet med retning mod midterlinjen. Her tæmmede Nemanja Matic den med sit lange venstreben. Romelu Lukaku stod i feltet og løftede en arm i vejret, bolden skulle ud på fløjen, så den kunne komme ind til ham.

Men serbereren, der endnu ikke havde scoret for United, så ikke belgieren. Han svingede i stedet sit venstre ben og ramte bolden lidt under den med et halvt vrist, halvt ydersidespark. Bolden skruede udaf i en flot bue, og Hennesey i målet var ikke i nærheden af den.

3-2 til United, et flot comeback var gennemført og United-spillerne styrtede ud til de medrejdsende fans, hvor de havde en kæmpe fest.