16. dec.: Vind den nye bog om Solbakken

Deltag i dagens julekonkurrence og vind Dan Hammers nye bog om Ståle Solbakken. Deltag i konkurrencen hver dag og forøg din chance for at vinde en signeret Anders Lindegaard-trøje.

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål og du deltager i konkurrencen om dagens præmie. Hver dag du deltager får du et lod til lodtrækningen af Lindegaard-trøjen.

Gårsdagens vinder blev Andreas Knudsen fra Kastrup

Dagens præmie

Ståle af Dan Hammer

Ståle – vi er hinandens lykkes smed af Dan Hammer er en biografi om den tidligere FCK-træner Ståle Solbakken. Her fortælles historien om en fodboldspiller, der via hårdt arbejde kom langt med sin karriere og da han stoppede som spiller, blev en succesfuld og populær cheftræner.
Præmiersponsor: People’s Press

Du kan læse mere om bogen her

  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbrev til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer)
Forrige artikel

Video: Se Van Persie og Kagawa slå sig løs til julefrokosten

Næste artikel

De Gea forundret over sløset defensiv

ANNONCE