- 15-årigt talent er klar allerede nu

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

- 15-årigt talent er klar allerede nu

04 februar, 2016 - 21:52
United har en juvel gående i akademiet, og i følge Clayton Blackmore, er 15-årige Angel Gomes allerede nu god nok til Premier League.

Manchester United i USA ©Getty

Uniteds akademi har modtaget en del kritik i de seneste måneder. Men helt ude i skoven er det dog næppe. Det første mål i sejren mod Stoke kom efter både mål og assist af spillere, der er kommet op gennem akademiet, nemlig Lingard og Borthwick-Jackson.

Og længere nede i talentrækken render et af de største talenter i mange år rundt. Det er 15-årige Angel Gomes, som spås en stor karriere i United. Midtbanespilleren er faktisk allerede nu så god, at han ville kunne gå ind på van Gaals mandskab. Det mener i hvert fald Clayton Blackmore.

- Der går en knægt som hedder Angel Gomes rundt. Han ville kunne spille i morgen, så god mener jeg han er. Han har et godt hoved og virker moden. Han er så god, at han ville kunne spille på førsteholdet nu, men der går nok et-to år før alle stoler på ham og tør give ham chancen.

- Der kan ske meget i de kommende to år, men forhåbentlig vil han stadig være der og være klar til at spille på førsteholdet inden længe, lyder de flotte ord fra Clayton Blackmore.

Angel Gomes, der er Nanis fætter, har i denne sæson spillet på u16 og u18-holdene. Allerede som 14-årig spillede han med på u18-holdet, og er fast på det engelske ungomdslandshold. Mange faste følgere af Uniteds ungdomsarbejde, vurderer at Gomes er blandt de største talenter de nogensinde har set.