14. dec.: Vind spritny Manchester United bog

Deltag i dagens julekonkurrence og vind en spritny Manchester United om klubbens største kampe. Deltag i konkurrencen hver dag og forøg din chance for at vinde en signeret Anders Lindegaard-trøje.

Velkommen til OldTrafford.dk’s julekalender, hvor du hver dag frem til jul kan vinde mange spændende præmier og samtidig deltage i lodtrækningen om en signeret Anders Lindegaard-trøje, som han selv har båret i kamp.

Konkurrencen

Svar på dagens spørgsmål, og så deltager du i konkurrencen om dagens præmie. For hver dag du deltager, får du også et lod i lodtrækningen om Anders Lindegaard-trøjen.

Gårsdagens vindere blev Thomas Mogensen fra København S.

Dagens præmie

 

Bogen Manchester United’s Greatest Ever Matches

De to Manchester United journalister Steve Bartram og Adam Marshall har skrevet denne bog om klubbens 50 største kampe. Det lidt specielle er at det faktisk var brugerne af klubbens officielle hjemmeside, som var med til at beslutte de 50 kampe. Derudover indeholder bogen en række fan-interviews. Blandt andet med OldTrafford.dk’s Casper Heiselberg.

Præmiesponsor: De to forfattere af bogen

 

  • For at vinde skal du “synes godt om”/”like” OldTrafford.dk på Facebook
  • Ved at deltage giver du samtidig OldTrafford.dk lov til at sende nyhedsbreve til dig, såfremt dette bliver lavet i fremtiden. (Nyhedsbrevet vil nemt kunne frameldes og vil ikke blive brugt til reklamer.)
Forrige artikel

Uniteds drenge møder Sporting Lissabon

Næste artikel

Lindegaard til rådighed igen

ANNONCE