Zoran Tosic sikrer United generobring

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zoran Tosic sikrer United generobring

13 maj, 2009 - 00:56
Den serbiske kantspiller har ikke brudt igennem til førsteholdet endnu, men tirsdag aften gjorde han god reklame for sig selv ved at score det afgørende...

Den serbiske kantspiller har ikke brudt igennem til førsteholdet endnu, men tirsdag aften gjorde han god reklame for sig selv ved at score det afgørende mål direkte på frispark, hvilket sikrede Manchester United sejren i Manchester Senior Cup. Nøjagtig som Cristiano Ronaldos frispark fra weekenden blev Zoran Tosic’s frispark reflekteret ind.

Udover den lille hurtige serber var også Danny Welbeck og Federico Macheda med fra start, og især førstnævnte var en evig trussel for hjemmeholdet. Manchester United dominerede i store dele af kampen, og burde have vundet 2-0, men Lee Martins smarte lob blev diskuterbart underkendt for offside.

Bolton blev farlige i flere situationer mod enden af kampen, men Ben Amos holdte buret rent med flere gode aktioner mellem stængerne, og reserverne kunne dermed hyldes som sejrsherrer.

Det er 24. gang Manchester United vinder Manchester Senior Cup, som er en turnering for de større klubber i området Greater Manchester, hvilket inkluderer bl.a. Bolton, Wigan, Manchester City og Bury.