Zaragoza vil have Kiko Macheda

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Zaragoza vil have Kiko Macheda

27 december, 2009 - 12:25
I sidste sæson var det italienske angrebstalent en af de helt store helte, da han sikrede Manchester United vitale point og sejre i nogle af holdets...

I sidste sæson var det italienske angrebstalent en af de helt store helte, da han sikrede Manchester United vitale point og sejre i nogle af holdets sidste kampe. Machedas sensationelle entré på Premier League-scenen betød, at United endte med vinde et nyt mesterskab og dermed udligne af Liverpools rekord (18 mesterskaber).

I denne sæson har Sir Alex Ferguson dog ikke benyttet Macheda i samme omfang, og det har fået blandt andre Newcastle til at lægge billet ind på angriberen i en låneaftale.

Hidtil har Manchester United dog afvist alle bud på Macheda, men kan meget vel være mere imødekommende over for det seneste skud på stammen af interesserede klubber.

Det er nemlig den spanske klub Real Zaragoza, som United tidligere lånte Gerard Pique ud til med stor succes.

"Med vores økonomiske problemer, så er vi nødsaget til at låne spillere, og det har vist sig at være en fin model de seneste år. Macheda er helt sikkert blandt vores ønsker," siger Zaragozas sportsdirektør Pedro Herrera ifølge News of the World.