Yorke lægger endelig støvlerne på hylden

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Yorke lægger endelig støvlerne på hylden

04 september, 2009 - 21:19
Den 37-årige spiller, som af mange vil betegnes som legende efter den fantastiske 1999 sæson, valgte i dag at indstille sin fodboldkarriere.<br /> Dwight Yorke...

Den 37-årige spiller, som af mange vil betegnes som legende efter den fantastiske 1999 sæson, valgte i dag at indstille sin fodboldkarriere.

Dwight Yorke spillede i Manchester United fra 1998 til 2002, hvor han var en del af drømmeduoen i Uniteds angreb med Andy Cole.
Senere skiftede Yorke til Blackburn og senere Birmingham før turen gik downunder til Sydney.

Han blev dog i 2006 hentet til Sunderland, hvor han blandt andet under Roy Keane nåede at spille 58 kampe og samtidig spille en rolle som defensiv midtbanespiller.

"Det er på tide at lægge støvlerne på hylden. Selvom jeg stadig er i god form, så bliver jeg ikke yngre. Jeg har haft min tid og jeg håber at folk huske tilbage på mig med et smil," sagde Dwight Yorke, som i United nåede over 150 kampe for United.

"Jeg er blevet velsignet som fodboldspiller. Jeg har spillet sammen med nogen af de største spillere i Premier League. Spillere som Roy Keane, Paul Scholes, Ryan Giggs, David Beckham, Peter Schmeichel og spillet under den største manager nogensinde Sir Alex Ferguson."