Yorke: Ferguson er ikke udbrændt

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Yorke: Ferguson er ikke udbrændt

29 april, 2010 - 09:15
Diverse engelske tabloidaviser har på det sidste bragt historier, der hævder, at Sir Alex Ferguson stopper i Manchester United efter næste sæson. Rygter,...

Diverse engelske tabloidaviser har på det sidste bragt historier, der hævder, at Sir Alex Ferguson stopper i Manchester United efter næste sæson. Rygter, som hovedpersonen selv har betegnet som det pure opspind.

Nu melder endnu en aktør sig ind i debatten om Fergusons fremtid. Denne gang er det Manchester United-legenden Dwight Yorke, der de sidste par dage har tilbragt tid med blandt andre Ferguson i forbindelse med lørdagens fanarrangement ”Big Red Family Day” på Old Trafford.

Og skal man tro den populære angriber, har Sir Alex Ferguson ingen planer om at lade sig pensionere lige foreløbig.

”Der er intet, der tyder på, at Sir Alex (Ferguson, red.) har planer om at forlade det hele trods de mange rygter,” udtaler Yorke, der samtidig peger på, at det ikke er første gang, at skotten er blevet sat på pension i pressen.

”Man snakkede om, at han ville forlade klubben, da jeg var her (i United, red.), og det er altså 12 år siden. Han har flere gange gjort det klart, at så længe han er ved godt helbred, vil han fortsætte. Og efter at have tilbragt tid med ham de sidste par dage, tyder intet på, at han har planer om at trække sig tilbage,” slutter Yorke.