Wright skammer sig over Ronny

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Wright skammer sig over Ronny

10 juni, 2008 - 12:44
Dermed er Wright en af de første, der slår hul på bylden, hvad angår utilfredshed med og forundrelse over Ronaldos håndtering af Real Madrid-sagen:<br /> ”Som...

Dermed er Wright en af de første, der slår hul på bylden, hvad angår utilfredshed med og forundrelse over Ronaldos håndtering af Real Madrid-sagen:

”Som spiller er jeg ikke i tvivl om, hvad du står for. Som menneske viser du derimod ingen klasse overhovedet. For at være ærlig, så skammer jeg mig over dig.”

Den nu 44-årige pensionerede angriber, der af mange United-fans nok vil blive husket for sine sammenstød med Peter Schmeichel, mener, at Ronaldo svigter Sir Alex Ferguson og United-fansene:

”Du har været på Old Trafford i fem år nu, men du har kun taget stedet med storm de sidste par sæsoner.”

”Ferguson har altid stået bag dig, til trods for dit skuespil, og dine konstante forsøg på at drible en modspiller, i stedet for at spille bolden til en af dine holdkammerater. Selv med din latterlige opførsel under VM for to år siden, støttede din klub og dine fans dig loyalt.”

Wright slutter sin kronik af med at slå fast, at den portugisiske landsholdsspiller så absolut er verdens bedste fodboldsspiller:

”Du har udviklet dig til en vanvittig spiller - den bedste i verden. Jeg ville betale, bare for at se dig varme op. Men ud af ingenting lader det til, at du vil skifte til Real Madrid.”

Til trods for, at Wright med sin fortid i Arsenal langt fra er en populær mand på Old Trafford, vil mange tilhængere af “De Røde Djævle” nok kunne identificere sig med hans skuffelse over Ronaldo på det seneste.