Welbecks knæ skal scannes

Danny Welbeck scorede endnu en gang i Carling Cuppen, da Manchester United i går gik videre til kvartfinalerne i dette års ligacup. Men kort inde i anden…

Danny Welbeck scorede endnu en gang i Carling Cuppen, da Manchester United i går gik videre til kvartfinalerne i dette års ligacup. Men kort inde i anden halvleg måtte den høje englænder udgå til fordel for Zoran Tosic, da nogle knæproblemer drillede ham fra anden halvlegs start.

Welbeck satte hovedet på et hjørnespark fra Anderson efter bare fem minutters spil, og bragte dermed sit hold i front 1-0. Det var ungdomslandsholdsspillerens femte mål i 17 kampe for førsteholdet. Trods den truende skadespause var Danny Welbeck ved godt humør efter kampen.

”Det er dejligt, at gå videre i disse cups. Jeg ser allerede frem til kvartfinalerne. Vi vil helt sikkert nyde det og gøre vores bedste. Vi kontrollerede kampen mod Barnsley i anden halvleg. De unge gjorde det godt, mens de rutinerede kræfter hjalp os betragteligt. Anderson sagde han ville slå den ved forreste stolpe, så jeg tænkte, jeg kunne komme først på den. Området var frit, så det var ingen sag at få hovedet på den og dirigere den ind,” sagde Danny Welbeck i et interview.

Danny Welbecks knæ skal scannes senere i dag.