"Ronaldo bliver i United"

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

"Ronaldo bliver i United"

06 juli, 2008 - 20:40
Selvom Real Madrid har kørt klapjagt på Cristiano Ronaldo hele sommeren, ser det nu ud til, at Reals præsident, Ramon Calderon, smider håndklædet i ringen...

Selvom Real Madrid har kørt klapjagt på Cristiano Ronaldo hele sommeren, ser det nu ud til, at Reals præsident, Ramon Calderon, smider håndklædet i ringen. I hvert fald indtil videre.

De spanske mestre havde ellers håbet, at de kunne vriste Ronaldo ud af kløerne på "De Røde Djævle", men løbet er ved at være kørt i kampen om den 23-årige portugiser.

"Som tingene ser ud nu, er det mest sandsynligt, at Ronaldo spiller i United i næste sæson," siger Calderon til spanske medier ifølge Reuters. Men, men, men - selvfølgelig har Real ikke givet op:

"Teoretisk set er det jo muligt, hvis Manchester United kontakter os og tilbyder ham. Der er jo tid (til at han kan nå at skifte, red.), for der er jo endnu to måneder til slutningen af august (og altså slutningen af transfervinduet, red.) Selvom de siger, at han ikke er til salg, ved vi jo ikke, om vi kan gennemføre en handel. Spilleren har jo sagt, at han gerne vil af sted, at det er en drøm, at han ville elske at spille for Real Madrid, men det er kun spillerens mening eller ønske. Han kan ikke gøre det uden en aftale med United," siger Calderon.