Robson hylder Man United

Efter Manchester Uniteds sejr over Newcastle har Sir Bobby Robson kun roser tilovers for Manchester United, som kom tilbage fra 0-1 til 2-1.

“Hullet er der stadig. Jeg ved ikke hvor stort huller op til dem er, men der er et hul mellem os og dem og jeg føler de beviste det i anden halvleg,” forklarede den 70-årige træner til BBC efter kampen.

“Uden at anklage nogen, så var det store fejl, der lod dem komme ind i kampen igen.
Jeg føler vi gjorde det godt i første halvleg, vi kontrollerede spillet og var foran efter et godt hovedstød fra Alan Shearer.
I selvsamme kamp sidste år var vi bagud 4-1 ved halvleg.
Nu var vi foran med et mål, så det er en stor forskel,” fortalte Robson og hentydede til sidste års kamp på selvsamme bane, som endte 6-2 til Manchester United.

På trods af hullet mellem de to United mandskaber, så føler Robson at det er formindsket:
“De scorede 11 gange imod os sidste år og i denne kamp scorede de 2, så jeg føler hullet er blevet mindre.”

Manchester United har den kvalitet, erfaring, modenhed og det “know-how” der skal til for at styre kampen og det gjorde de,” afsluttede Robson.

Manchester Uniteds næste kamp er på onsdag kl. 21 imod Wolverhampton.

Keano: Vi skulle have vundet med mere

Ferguson: Jeg vil styre mig fremover