"Rejs dig, Sir Ryan"

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

"Rejs dig, Sir Ryan"

30 september, 2010 - 21:46
Han har vundet alt, hvad der er at vinde. 11 Premier League-titler. Fire FA Cup-pokaler. To gange Champions League. BBC"s kåring af årets...

Han har vundet alt, hvad der er at vinde. 11 Premier League-titler. Fire FA Cup-pokaler. To gange Champions League. BBC"s kåring af årets sportspersonlighed. Ryan Giggs har i sandhed prøvet det hele. Men der mangler en ting - en riddertitel. Og "det mangler da bare", mener Sir Alex Ferguson. Det skriver The Guardian.

I forordet til Ryan Giggs" nye biografi, "My Life, My Story" skriver Ferguson:

"De ting, han har opnået, er selvfølgelig blevet anerkendt. Hans navn er indhyllet i skyer af gloværdighed, hans omdømme er uangribeligt, han er et idol for millioner verden over, og han har samlet nok sølvtøj sammen til at fylde en hær af trofæskabe.

Men der mangler en ting. En ros. Jeg tror dog, det kun er et spørgsmål om tid, før det sker. Hvor ville jeg dog elske at betragte mit holdkort og se ordene "Sir Ryan Giggs".

Og hvorfor ikke? Når alt kommer til alt, kan man vel sige, at Clive Woodward (tidligere rugby-spiller og nu træner, red.) blev ridder af kongedømmet ved i bund og grund at vinde tre kampe ved VM i 2003.

Jeg er sikker på, at det meste af England, og alle i rugbyverdenen, vil mene, at hæderen var helt på sin plads på grund af hans flotte meritter, og det vil jeg ikke modsige. Men efter mere end 800 kampe for Manchester United - mange af dem i ekstremt pressede og risikofyldte situationer, fortjener Ryan det så ikke også?

Det gør han uden tvivl, mere end nogen anden sportslig person, vi har her på øerne."

Sådan lyder altså de flotte og rosende ord fra Sir Alex til "den walisiske troldmand".

Ryan Giggs" autobiografi, der altså hedder "My Life, My story" kan du inden længe læse en anmeldelse af her på OldTrafford.dk.