"Not for sale" startet

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

"Not for sale" startet

20 februar, 2004 - 23:03
Manchester United fans igangsatte idag den store kampagne, som skal redde klubben fra at blive overtaget af folk som Malcolm Glazer og Coolmore-mafiaen....

Manchester United fans igangsatte idag den store kampagne, som skal redde klubben fra at blive overtaget af folk som Malcolm Glazer og Coolmore-mafiaen.

Kampagnen blev idag fremsat foran pressen på et pressemøde, hvor den fik titlen "Not for sale".
Bag kampagnen står 5 indflydelsesrige medier som IMUSA, Sharehodlers United og de 3 store fanzines, Red News, Red Issue og United We Stand.

"Vi fortæller alle modstandere, at kunderne ikke vil have dig som ejer, ligemeget hvem du er," lød den kraftfulde indledning af Shareholders Uniteds talsmand, Oliver Houston.

"Der er 70.000 fans på Old Trafford og 53 millioner i verden, som alle siger du må tage dig sammen. Det er hvad vi vil gøre, hvis du prøver at få klubben i dine hænder," fortsatte Houston, som tidligere har været ude med flere møgfald imod folk som Malcolm Glazer og Coolmore-mafiaen, som består af John Magnier og JP McManus.

Den store kampagne vil officielt blive påbegyndt imorgen op til kampen imod Leeds United, hvor de 5 parter vil dele løbesedler ud, ligesom de under kampen vil stå for at synge for kampen imod et takeover.

Koalitionen vil senere skrive til de 37.000 individuelle aktionærer i klubben for, at opfordre dem til, at støtte kampen imod et takeover, sige nej til tilbud om køb af deres aktier og samtidig forsikre dem om, at de aldrig vil blive solgt til en investorer, som blot vil tjene penge på dem.

Allerede nu har de fået politisk støtte fra parlementsmedlemmet, Tony Lloyd, som er stor United supporter og samtidig ejer et sæsonkort.

"Fodobold er ikke et produkt, som skal købes og sælges som bønner.
Fodbold tilhører supporterne. De er ikke kun kunderne, men den morale base, som klubberne er bygget op omkring.
Det er folks drømme og man sælger ikke folks drømme,"lyder meldingen fra Lloyd.

Som Sean Bones tidligere på måneden fortalte i et interview med OldTrafford.dk, så vil Shareholders United snart åbne en ny sektion på deres website, hvor de præsenterer de kendte mennesker, som støtter denne kamp for at redde Manchester United.

Du kan læse mere om Shareholders United, IMUSA og den fælles kampagne på nedenstående websites:

ShareholdersUnited.org.
IMUSA.org.