"Man forlader bare ikke United"

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

"Man forlader bare ikke United"

28 februar, 2008 - 12:34
Siden november 1986 har Sir Alex Ferguson bagdel varmet Manchester Uniteds managersæde, men med status som en af de mest succesrige managers nogensinde,...

Siden november 1986 har Sir Alex Ferguson bagdel varmet Manchester Uniteds managersæde, men med status som en af de mest succesrige managers nogensinde, har det ikke skortet på tilbud andre steder fra.

Sir Alex Ferguson har dog valgt at blive i den samme klub i en menneskealder, noget hans kollega i lørdagens kamp mod Fulham, Roy Hodgson, ikke kan siges at have. Hodgson har været verden rundt, og Ferguson beundrer den tidligere FC København-træner for sin eventyrlyst.

"Roy har gjort det, alle vel på et eller andet tidspunkt drømmer om at gøre ved at arbejde i udlandet. Et citat fra Bobby Robson slår mig altid i den forbindelse. Han har sagt, at de bedste trænerjobs, han har haft, har været i PSV, Sporting, Porto og Barcelona. Han boede udenlands i en 10-12 år, og at skulle klare sig i en anden kultur fremmer din uddannelse som træner."

"Nogle gange tager jeg mig selv i at tænke, at jeg gerne ville have prøvet udlandet. Men jeg har hele tiden været bundet på hænder og fødder, for jeg er i den fantastiske situation, at jeg er manager for Manchester United. Og Manchester United forlader man ikke frivilligt," siger Ferguson op til mødet med berejste Hodgson.