"Kiko" er klar

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

"Kiko" er klar

30 juli, 2010 - 11:50
Det blev til to mål for italienske Federico Macheda, da Manchester United vandt i overlegen stil over det amerikanske MLS-All-Stars-hold tidligere på ugen...

Det blev til to mål for italienske Federico Macheda, da Manchester United vandt i overlegen stil over det amerikanske MLS-All-Stars-hold tidligere på ugen. Dermed viste "Kiko", at han er klar til at tage udfordringen op med Berbatov og Rooney i den kommende sæson.

Sir Alex har meldt ud, at han beholder den 18-årige italiener i Manchester, og Macheda tror på, at han i denne sæson for alvor vil vise sit værd.

"Jeg er klar, og jeg håber på, at manageren vil benytte mig i flere kampe i denne sæson. Jeg tror på, det bliver mit år," siger Federico Macheda til Reuters.

Sidste sæson sad den tidligere Lazio-spiller flere gange ude med skader. Derfor er det nu, talentet skal vises frem:

"Jeg havde mange skader i sidste sæson, og jeg var ude i næsten fem måneder. Derfor kunne jeg ikke vise, hvad jeg er værd. Det håber jeg, at jeg kan i denne sæson, hvor det forhåbentligt bliver til flere kampe," siger Federico Macheda.

Første chance for "Kiko" til at vise talentet frem kan komme allerede søndag d. 8. august, hvor Manchester United så småt starter 2010/11-sæsonen op med kampen mod Chelsea i Community Shield.