"I"ll be back"

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

"I"ll be back"

16 april, 2005 - 13:34
Efter Ruud van Nistelrooy vendte tilbage efter en godt 3 måneder lang skadesperiode er det stadig ikke lykkedes hollænderen at få den lille runde i nettet...

Efter Ruud van Nistelrooy vendte tilbage efter en godt 3 måneder lang skadesperiode er det stadig ikke lykkedes hollænderen at få den lille runde i nettet for sin engelske klub, og med en FA-Cup semifinale i vente søndag findes der vel ikke findes noget bedre tidspunkt at vende denne kedelige tendens.

Hovedpersonen selv og manager Sir Alex Ferguson er da også sikre på at Den Flyvende Hollænder snart får prikket bolden over stregen - ligesom han har præsteret 110 gange på knap fire sæsoner på Old Trafford.

"Da han scorede for Holland for et par uger siden var jeg sikker på at det ville få ham igang igen, og det er skuffende at det endnu ikke er sket." udtaler Fergie til Manchester Evening News.

"Vi beder alle sammen for at han vil score i weekenden. Han har været fantastisk til træning i denne uge, og hans iver efter at score vil være stærk."

Van Nistelrooy er ikke en mand som er ubekendt med modgang i karrieren, og netop denne evne til altid at slå tilbage vil, ifølge ham selv, være til stor gavn.

"Jeg startede min karriere i en meget lille klub i Holland, (Den Bosch, red.) og jeg var nødt til at arbejde utrolig hårdt for overhovedet at komme med på holdet. Derfor er jeg taknemmlig for, hvor jeg befinder mig i øjeblikket, og jeg kan viderebringe den samme mentalitet i nye situationer."

"Hvis tingene ikke går som jeg vil det, kan jeg altid stole på den fighter der er i mig, og vende tilbage i bedste form."

"Jeg har måttet komme igennem en masse forhindringer i min karriere, for at nå blive det jeg er i dag, og det har gjort mig en hel del stærkere." afslutter hollænderen.

Vi har også foldede hænder og ber for, at Ruud & Co. hiver et godt resultat hjem i morgen mod Newcastle - en kamp du i øvrigt kan følge på tv3+.