Fletcher sparkede Skotland i retning mod Portugal

Darren Fletcher gjorde kort besøg i kampen mellem Skotland og Litauen, der kunne sikre Skotland en stor chance for at komme med i play-off om en billet til EM 2004 i Portugal.

Og dette sørgede Fletcher for, da han kom ind i det 65. minut, og blot 5 minutter efter kunne score kampens eneste mål i Skotlands favør.
Det var den 19-åriges første officielle kamp for sit land, og dermed må man sige at det var en drømmedebut for Skotland.

Skotlands landstræner gjorde en genistreg, da han udtog den 19-årige midtbanespiller, som er blevet spået en stor sæson i år.

Skotland er dermed i play-off, hvor Norge kan blive modstanderen, efter Solskjærs landshold besejrede Luxemburg med 1-0, mens Danmark spillede 1-1 med Bosnien.