"Ferguson var mere som en far"

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

"Ferguson var mere som en far"

06 maj, 2009 - 13:45
Den tidligere Manchester United-spiller Gerrard Pique skal i aften gøre sit for, at Barcelona havner i Champions League-finalen, hvor hans tidligere klub...

Den tidligere Manchester United-spiller Gerrard Pique skal i aften gøre sit for, at Barcelona havner i Champions League-finalen, hvor hans tidligere klub venter. Og Pique er fuld af roser til sin gamle arbejdsgiver. Spanieren formåede aldrig at spille sig til en plads på Uniteds førstehold, men han er hurtigt blevet fast man for Barcelona. Alligevel er han ikke bitter over, at Ferguson ikke gav ham flere chancer.

"Jeg plejede at se Alex Ferguson som en slags faderfigur. Jeg ser ham ikke som en træner. Han var mere klubbens ejer," siger Pique til den spanske avis El Pais.

"Eftersom han ikke trænede os, så jeg mere Carlos Queiroz som træneren. Ferguson styrede i stedet det hele, selv dit privatliv. Han så alt! Vi plejede at joke med, at privatdetektiver fulgte spillerne, men det blev aldrig bevist. Desuden gav vi ham heller ikke grund til at gøre sådan noget."