Fantastisk sejr over Juventus

Manchester United vandt her i nat 4-1 over Juventus og kunne dermed endnu en gang gå fra banen som sejrsherre på deres USA tour for 3. gang.

United og Juventus har altid været kendt for at give underholdning for alle pengene, når de har mødtes og nattens kamp i New york var absolut ingen undtagelse.

Manchester United startede i stærkeste opstilling, set ud fra de spillere der er med i USA, mens Juventus startede med bl.a. Del Piero og Nedved på bænken.
Der var således ingen overraskelser i Uniteds startopstilling, som gav debut til Tim Howard.

Både Manchester United og Juventus havde været i kamp før mødet på Giants Stadium, og begge hold lagde også fra starten ud med at angribe.

Italienernes Miccoli gav Howard en velkomst, da han efter 7 minutter gjorde det første forsøg på den amerikanske målmand.
Paul Scholes, der var kampens helt store oplevelse, fik et forsøg på mål efter bare 4 minutter, men ramte desværre i sidenettet.

Det hindrede dog ham ikke i at gøre flere forsøg på italienernes målmand Buffon.
Da der var spillet 24 minutter fremtvang Paul Scholes et frispark få meter udenfor det italienske straffesparksfelt, og Ryan Giggs fik United fans til at glemme alt om David Beckham, da han satte bolden oppe i højre hjørne af målet.
Dermed var United foran, og kampen blev herefter mere og mere intens.
United viste flot angrebsspil og havde godt gang i kombinationsspillet gennem hele kampen.

Kampens dommer bidrog desværre også med en kedelig del af kampen, efter han flere gange dømte meget tvivlsomme frispark, der viste at MLS dommerne stadig har et stykke endnu, hvis de skal komme op på europæisk standard.
Både Roy Keane og Paul Scholes fik sammen med en Juventus spiller tvivlsomme advarsler.

Målrig og underholdende 2. halvleg

Hvis første halvleg ikke havde leveret den underholdning nok, så kunne man i 2. halvleg følge noget af det flotteste fodbold der findes.
Juventus startede 2. halvleg med en udskiftning i målet, hvor
Antonio Chimenti afløste Gianluca Buffon.

Både Manchester United og Juventus fik godt gang i angrebsspillet i anden halvleg, men det var især United, som fik udnyttet deres flotte kombinationsspil.
I det 55. minut øgede Paul Scholes føringen til 2-0 og dermed fik han det mål, som han gennem kampen havde gjort sig fortjent til.

Bare 5 minutter efter viste Seba Veron hvorfor han stadig er i Manchester United og hvorfor han skal blive i klubben, da han lavede et verdensklasse oplæg til Ruud Van Nistelrooy som sikkert hamrede bolden ind til 3-0.
Sebas assist var en klasse for sig og kan nærmest ikke beskrives.

Derefter var det tid for Juventus træner Marcello Lippi at reageere og hele 9 udskiftninger blev gjort, der bl.a. resulterede at Del Piero og Nedved kom ind.
Og det var netop Nedved som satte gang i Juventus, efter en mindre periode, hvor de ikke fik gang i spillet.
Bare 2 minutter efter tjekken var kommet ind var han utrolig tæt på at reducere for Juventus, men en fantastisk redning fra Tim Howard gjorde det umuligt for Nedved at passere målet.

Få minutter efter røg Nistelrooy, Scholes og Seba Veron ud til fordel for David Bellion, Forlan og Fletcher.

Men ligelidt hjalp det, da Nedved endelig fik bolden forbi Tim Howard, som ingen chance havde, da Nedved scorede et fantastisk mål udefra.
United var påvirket af Nedveds ankomst, som virkelig satte gang i Juventus, og italienerne var også tæt på at reducere yderligere, men to flotte refleksredning fra Tim Howard gjorde hans debut til en succes.

I det 78. minut kom så endnu et fantastisk mål, det var nordmanden Ole Gunnar Solskjær, som fik en lang bold fra Diego Forlan på modsatte side.
Assisten fra Diego Forlan landede perfekt for fødderne af Solskjær, som også selv virkede overlykkelig over scoringen.
Han blev dog skiftet ud umiddelbart efter målet til fordel for unge Kieron Richardson.
Forinden havde Nicky Butt afløst Phil Neville, som fik en mindre skade, men forventes ikke at have pådraget sig nogen nævneværdig skade.
David Pugh blev den sidste indskiftning for Uniteds vedkommende, da han afløste Quinton Fortune.

5 minutter før tid fik Diego Forlan den største chance i hele kampen, da Antonio Chimenti i Juventus´ mål lavede et drop, hvorefter Diego i bedste Dudek stil samlede bolden op, men lavede derefter en pinlig afslutning og skød i sidenettet på det ellers helt frie mål.
Det var forståeligt, at han prøvede at gemme sig under trøjen efter denne afbrænder.
Der var dog dømt endnu et fejlkendt frispark fra dommeren, der åbentbart mente at udnyttelse af et målmandsdrop var forbudt i fodboldverdenen.

Således sluttede nattens kamp, og United kan nu i den sidste kamp i Philadelphia gøre arbejdet færdig med at vinde den 4. og sidste kamp på USA touren mod FC Barcelona med Ronaldinho på holdet.

Forhåbentlig bliver det med en bedre dommer end denne kamp havde.
MUTV kommentator Paddy Crerand fik ihvertfald konstanteret “That”s not a freekick, ref” en del gange.

Manchester United 4-1 Juventus
1-0 25″ Ryan Giggs
2-0 55″ Paul Scholes
3-0 60″ Ruud Van Nistelrooy
3-1 70″ Pavel nedved
4-1 79″ Ole Gunnar Solskjær