Endnu et trofæ til United

Sir Alex Ferguson har gjort det igen. Han har tilført Manchester United endnu et trofæ til klubbens historie. Denne gang er det endnu et Community Shield trofæ det drejer sig om.

Det er første gang siden 1997, at United vinder Community Shield, som svarer til den danske Super Cup. Det vil sige at det er et opgør mellem sidste sæsons liga vinder og sidste års pokal vinder. Det var denne gang Manchester United og Arsenal, og Manchester United kom som sagt heldigs ud af den affære.

Selve kampen var tempo fyldt, og efter 14 minutter scorede Mikael Silvestre på et hovedstød. Selve chancen opstod efter Roy Keane forlængede et hjørnespark, og dermed kunne Silvestre, som var umarkeret, score til 1-0.

Et par minutter efter kunne Henry score for Arsenal på et frispark taget ca. 40 meter fra målet. Et godt mål, som Uniteds nye førstemålmand, Tim Howard, måske skulle have haft reddet.

1-1 blev kampens resultat efter 90 minutter, og dermed måtte kampen afgøres på straffespark.

Her reddede Arsenals målmand, Jens Lehmann, 1 forsøg (Ruud van Nistelrooy”s) ud af 5, til gengæld kunne Howard tage 2 ud af 5, og derfor vandt Manchester United 4-3 på straffespark. Dermed var trofæet hjemme.

Lad os håbe at dette bliver starten på en succesfuld sæson i Premier League, FA Cuppen, Liga Cuppen og Champions League, hvor Manchester United skal dyste i denne sæson.