"Deadly Doug" udfordrer United

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

"Deadly Doug" udfordrer United

14 december, 2005 - 17:50
Den nordirske landsholdsspiller er egentlig Aston Villas ejendom, men det er ikke sikkert han er det så meget længere, eftersom han angiveligt er...

Den nordirske landsholdsspiller er egentlig Aston Villas ejendom, men det er ikke sikkert han er det så meget længere, eftersom han angiveligt er utilfreds med sin nuværende kontrakt og samtidg kan se Sir Alex Ferguson slikke sig om munden hver gang, han hører Davis´ navn.

Ferguson skal nemlig være en stor beundrer af den 20-årige midtbaneterriers kvaliteter, og har i flere omgange været rygtet igang med at finde penge frem fra kassen, så han til januar kan købe Davis fri. Onsdag svarede Aston Villa dog igen ved at tilbyde stortalentet en forbedret aftale på Villa Park.

"Han er nu blevet tilbudt en fantastisk kontrakt. Uden at løfte sløret for detaljerne, så kan jeg sige han nu vil få mere end det dobbelte i løn," udtaler Aston Villas krævende formand Doug Ellis i forbindelse med nyheden.

Ferguson kan tage et af sine transfermål, ifølge rygtebørsen i hvert fald, i nærmere øjesyn, når United tidligt lørdag eftermiddag selv skal op mod Davis og Aston Villa.