Ændringer på forum

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Ændringer på forum

01 marts, 2004 - 22:45
Efter at have set tilbage på de seneste måneders udvikling på vores forum har vi udført nogle ændringer på forummet i håb om, at kunne udnytte det fuldt...

Efter at have set tilbage på de seneste måneders udvikling på vores forum har vi udført nogle ændringer på forummet i håb om, at kunne udnytte det fuldt ud og på den bedst mulige måde.

Derfor har vi slettet de to forums for svenske og norske fans, da aktiviteten på disse to kunne måles i tilskuere på Anfield Road.
Stort set ingen brugte dem, og derfor er de nu væk, og vi vil ikke udelukke, at de kommer igen, hvis vi finder behov for disse.

Nyt forum

Som noget nyt har vi samtidig oprettet et nyt forum, som vi håber, at kunne blive et samlingspunkt for de danske supportere.
Det hedder "Supportere i Danmark" og dette vil blive mødestedet, hvor folk kan arrangere pubtræf eller måske finde nye mennesker, at se kampene med.

I løbet af foråret håber vi, at kunne præsentere vores besøgne for et brugersystem, som vi håber vil styrke sammenholdet mellem de danske fans endnu mere.

En opfordring til alle brugere af forum

Úndertegnede vil gerne gøre opmærksom på en opfordring, som jeg selv har fremsat, som jeg håber alle vil tage godt imod, så forummet ikke bliver oversvømmet af de samme ting.
Opfordringen lyder kort og godt på, at holde igen med, at oprette nye topics om et emne, som allerede er ude til debat.

Læs baggrunden for opfordringen og en mere uddybbende version her:
Topics om det samme.