Giggs: De gode tider kommer igen

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Giggs: De gode tider kommer igen

06 maj, 2014 - 23:15
Ryan Giggs opfordrer Manchester Uniteds fans til at blive ved med at støtte holdet – så skal succesen nok vende tilbage

Efter Manchester Uniteds 3-1-sejr over Hull talte manageren, Ryan Giggs, traditionen tro til fansene. Den midlertidige manager opfordrede fansene til at være tålmodige. De gode tider skal nok vende tilbage, var managerens besked.

- Jeg vil bare sige et stort tak fra alle spillerne og staben til jer for jeres støtte i år. En særlig tak til Nemanja, der forlader os i år. Vi ønsker ham alt det bedste i de kommende år, sagde Giggs fra midten af banen.

- Vi ved, at det har været en hård sæson, og vi har været forkælet over årene med den succes, vi har haft. Men i har hele tiden støttet holdet og staben, og jeg er sikker på, at vi vil give jer mere succes i de kommende år.

- Jeg vil gerne sige: Bliv ved med at støtte os. I har set et lille glimt af fremtiden. Vi spiller altid attraktiv fodbold. Bliv ved med at støt os, og så skal de gode tider nok komme igen, opfordrede Giggs afslutningsvis.

Det var forventet, at Ryan Giggs ville komme ind på hans fremtid i Manchester United, men waliseren kommenterede ikke på sagen.